Akademiet for den 3. alder

Du er her: Hjem > Studiegrupper > Læs om nogle af grupperne > Danmark i et åbent globalt samfund
menulink

Danmark i et åbent globalt samfund

Vi er ca. 12 medlemmer med meget forskellig baggrund, de fleste med med erfaringer fra udlandet. Vi mødes på skift hos hinanden en gang om måneden, typisk tre timer om eftermiddagen. Møderne hos medlemmer ude i landet har dog karakter af en heldagsudflugt.

Til hvert møde har et eller flere medlemmer forberedt et aftalt emne og udsendt et oplæg med spørgsmål til diskussion. Desuden har gruppen ofte en uformel drøftelse af aktuelle begivenheder på globalt plan siden sidste møde.

Deltagelsen i gruppen inspirerer os til at følge aktuelle begivenheder i verden og deres mulige konsekvenser for Danmark med større opmærksomhed og interesse.
Gruppens drøftelser resulterer desuden jævnligt i, at et tema af generel interesse behandles på et medlemsmøde eller seminar med mulighed for deltagelse fra hele medlemskredsen.

Vi finder det hyggeligt og afslappende at mødes i gruppen. Ingen føler sig presset til at lave oplæg eller påtage sig værtsskab for møderne. Vi respekterer hinandens holdninger og sætter pris på samværet.

 

« forrige  |   top  |   næste »

Powered by CMSimple
Template by CMSimple modified by Kjeld Kragelund
Login