Akademiet for den 3. alder

Du er her: Hjem > Studiegrupper > Læs om nogle af grupperne > Arkitektur og kultur
menulink

Arkitektur og kultur

Gruppen blev oprettet i oktober 2014 og består af 10 medlemmer.

Vort hovedfokus er på Københavns udvikling, som vi behandler ved at tage på gåture i forskellige dele af København med et medlem som ’tovholder’. Vedkommende vælger det kvarter, vi skal se på, og bestemmer dagens program, der typisk starter et aftalt sted og ofte slutter med en kop et eller andet lokalt.

Eksempelvis har vi haft følgende kvarterer på programmet: Islands Brygge, Ørestaden, Tuborg området, Frederiksberg, Østerbro og Vestvolden.

I den kolde tid kan vi vælge indendørs arrangementer som f.eks. særudstillinger på Dansk Arkitektur Center, eller et medlems billedforedrag om f.eks. Iran og/eller Tyrkiet med vægt på både arkitektur og kultur.

Selv om hovedfokus er på København, forhindrer det os ikke i at tage "udenbys". Vi har således været i Køge, Helsingør, Malmø og Vejle, hvor der har været interessante ting at se.

Vi mødes den sidste onsdag i måneden på et for emnet passende tidspunkt, undtagen i de tilfælde, hvor der måtte være ordinært medlemsmøde i A3A; i så tilfælde kan datoen ændres.

Der lægges et program for et kalenderår ad gangen efter en brain storming og ikke mindst en veloplagt sammenskuds-frokost i december måned.

Koordinator er
Jette Schramm-Nielsen, Heslegårdsvej 6, 2. 3, 2900 Hellerup
Telefon 25 79 14 88, e-mail info@smec.dk, www.smec.dk

 

« forrige  |   top  |   næste »

Powered by CMSimple
Template by CMSimple modified by Kjeld Kragelund
Login